Spa slimming.


Și anume ritualurile cu produse Lakshmi.

spa slimming vital pierdere în greutate xl

Localizate mai spa slimming la spa slimming soldurilor, coapselor, pe partea interna a genunchilor si abdomen. Secretul acestui ritual consta din ingredientele sale cum ar fi Alga Gelidium Cartilagineum, Caffeina, Spa slimming asiatica si uleiurile esentialecum ar fi cel de scortisoara, portocala, lemongrass, lamaie, chimen dulce, chiparos.

spa slimming milano ross pierdere în greutate

Toate acestea luptand impotriva adipozitatii localizate, maruntind grasimea din celulele adipoase si reducand celulita. Country Spa Slimming Ritual — Ritualul se realizeaza in patru etape, si anume: — Curatarea cu scrub Garshan Tonic; — Dizolvarea grasimii prin aplicarea pe piele a Argilei Rosii Termodinamice si acoperirea cu Termocuverta, urmata de aplicari cu fiole Termo-active pe zonele cele mai afectate; — Oxigenarea pielii prin efectuarea unui masaj stimulant drenant cu uleiul oxigenant Garshan Slim care actioneaza in profunzime, stimuland metabolismul si avand spa slimming de eliminare a adipozitatii localizate; — Hidratarea prin utilizarea cremei reductoare Garshan Slim.

spa slimming pierderea în greutate creștină

Se recomanda efectuarea tratamentului de doua ori pe saptamana in primele luni in functie de cat de avansata este celulita iar ulterior o data pe saptamana, pentru pastrarea spa slimming. Puteti efectua acest ritual in centrul nostru la un pret de lei, avand o durata de 90 de minute.

spa slimming pierde greutatea acum sharon pa