Nazareth 2018, album nou – “Tattoo on my brain”

Sărbătorind aniversarea a 50 de ani ca trupă în 2018, NAZARETH marchează acest eveniment cu un nou album “Tattoo on my brain”. Programat pentru lansare pe 12 octombrie prin intermediul Frontiers Music, acesta va fi disponibil pe CD, LP și pe formatele digitale.

“Tattooed On My Brain” este cel de-al 24-lea album al lui NAZARETH, primul care a fost lansat cu noul vocalist Carl Sentance (ex-PERSIAN RISK).

Basistul și membru fondator Pete Agnew, spune despre noul album: “Ceea ce știu și aștept, este că acest album, din cauza noii noastre trupe, va fi supus celui mai mare control al oricărei înregistrări din istoria NAZARETH și după aceea, sperăm să fim judecați ca fiind unul dintre cele mai bune albume din toata istoria NAZARETH.”

“În timp ce pe albumele noastre vor fi întotdeauna prezențe ale sunetului clasic NAZARETH, atunci când considerați că toți muzicienii au cântat cântece clasice NAZARETH pentru cea mai mare parte a vieții lor, ceea ce este proaspăt și inspirat de noile cântece și de noua abordare este faptul că avem un nou solist vocal: Carl Sentance.

Deși este dificil să rezumăm în câteva cuvinte istoria și influența asupra istoriei rock-ului pe care o are o trupă precum NAZARETH, nu există nicio îndoială că ei au lăsat un semn de neșters. Trupa s-a format inițial la Dunfermline, Scoția, în 1968, lansându-și albumul de debut în 1971.

În 2014, solistul vocal, Dan McCafferty, a trebuit să părăsească trupa din motive de sănătate, iar cu binecuvântarea sa, Carl Sentance face parte din formația legendară. NAZARETH se întoarce cu un album care-și arată ferm rădăcinile, dar de asemenea stabilind o linie penru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up