Concert Metallica în București!

Miercuri, 14 august 2019, pe Arena Națională, Metallica se întoarce cu un un concert la București, în cadrul WorldWired Tour.

Este a doua etapă în Europa a turneului WorldWired, precedenta, cu concerte în majoritate indoor, începând în septembrie 2017 și încheindu-se în mai 2018.

Turneul WorldWired, de promovare a celui mai recent album “Hardwired … To Self-Destruct”, care a fost lansat în 2016, a început cu o luna înaintea lansării acestuia și a vizitat Asia, Europa, America de Nord și Latină.

Fiecare bilet cumpărat include și cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziției de bilet cu instrucțiuni pentru a-și descărca albumul.

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziționeze Pachete VIP pentru o experiență Metallica mult mai intensă. Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium și alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie.

Biletele vor costa:

Gazon A – 345 lei
Gazon B – 285 lei
Cat 1 – 685 lei
Cat 2 – 505 lei
Cat 3 – 345 lei
Cat 4 – 285 lei
Cat 5 – 235 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up